26 Mart 2011 Cumartesi

İlk blogum,

Bundan böyle canım sıkıldıkça aklıma yeni bir şeyler geldikçe herkes paylaşmak için bu siteden sizlere seslenicem :) Arada İngilizce ve İspanyolca bloglarda yazıcam (malum yabancı dil olayı önemli unutmamak gerekir). hepinizi çok seviyorum :)

3 yorum:

  1. şimdi aykut seviyorum atyağına bloguna müşteri toplamak için yalakalığı bırak. Bahsettiğin amaç için zaten hali hazırda seni takip eden arkadaşlarının olduğu bi site var: facebook. Neden bi de buraya girip ne yazdığına bakayım söyler misin? Sen eni iyisi network blogger yükle facebook a. Buraya yazdıkların facebook tan gözüksün. Bakarsın beğenirsem yazını devamını burdan okurum. Hadi hayırlı olsun blogun. çok heveslenme

    YanıtlaSil
  2. Aykutum, Emre'nin yorumuna katılmadığımı söylesem yalan olur... Şimdi sıklıkla bloga yazı yazan biri olarak bazı prensiplerim var. :) Hemen izleyici olmuyorum. Ama Hergün bir fasıl bakacağım bloguna. Sen yazdıkça da ekleyeceğim anlaştık mı?? Ben de seni seviyorum aslan erkeki ;)

    YanıtlaSil
  3. Ayutcum görünen o ki Marttan bu güne yazdığın yazılar mikroblog tadında, hani facebook ve twitter a girilebilecek tatta olmuş. Sonra sana yazdığım yukarıdaki ilk yorumumu okudum. Bİraz zalimce yazmışım kusura bakma. Ama seni severim bilirsin. Yazılarına biraz daha duygu katarsan tatlanır.. hadi bakalım!
    bu arada benim de bloglarım var! emretalks.blogspot.com ve yeni blogum hayatintadinda.blogspot.com
    takibini beklerim.

    YanıtlaSil